MALATYA / ARAPGİR - Kerem Aydınlar Fen Lisesi

Nis

Okulumuz Kerem Aydınlar Fen Lisesi Kütüphane Kulübü öğrencileri tarafından Kütüphaneler Haftası ile ilgili program hazırlanarak kutlama yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Suat YAVUZ Dİlimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Kutadgu Bilig eseri ile ilgili tasarladığı “Mutluluk Veren Bilgi Kitaplığı” isimli eserli Malatya ilimizde 2. olmuştur.

Nis

Okulumuz 10. sınıf öğrencilerinin Dilimizin Zenginlikleri Projesi için hazırladıkları panolar çok beğenildi.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" çerçevesinde "Okulum Temiz" belgesini aldık.

Mrt

Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü 08.03.2024 tarihinde deprem tatbikatı gerçekleştirdi.

Mrt

eTwining projemizin ortak etkinliği ‘’mathematical term semantic analysis’’ ile matematik dersinde kullandığımız terimlerin anlamsal incelemesini yaptık.

Mrt

"Maths is My Focus" eTwinning projemizin ortak etkinliği olan "Mükemmel Küre Yok!" adlı çalışma, öğrencilerimiz tarafından tamamlandı.

Mrt

Okulumuz Kerem Aydınlar Fen Lisesinde aktif olarak çalışan “Çevreyi Koruma Kulübü” öğrencileri tarafından 04.03.2024 tarihinde Samime Aydınlar Kültür Merkezinde çevre temalı” WALL-E” i filmi izletildi.

Mrt

Okulumuzda 26.02.2024 tarihinde gerekçeleştirilen seminere Dr.Öğr. Üyesi Serhat AKSUNGUR katıldı.  Öğrencilerimize makine öğrenmesi ve yapay zeka ile ilgili bilgiler verdi.

Şbt

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışması’na katılan Arapgir Kerem Aydınlar Fen Lisesi 11. Sınıf Öğrencimiz Zehra KARABAY, Kimya Öğretmenimiz Bülent YILDIZ ile beraberinde Okul Müdürümüz İlkay KOTAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık ÖZDEMİR, İlçe Kaymakamımız Sayın Fikri BADİOĞLU’nu makamında ziyaret ettiler.

Şbt

Okulumuz 10B sınıfı tarafından “Sevgi Varsa Engel Yoktur” düşüncesiyle etkinlik düzenlendi.

Kas

Mathematics İs My Focus isimli projemiz Türkiye’den 5 Romanya’dan 1 ve İtalya’dan 1 öğretmenin katılımı ile okulumuzunda dahil olmasıyla faaliyetlerine başlamıştır. Projemizdeki amaç matematiğin diğer derslerle bağlantısını kurarak kullanım alanını genişletmek olacaktır.