MALATYA / ARAPGİR - Kerem Aydınlar Fen Lisesi

TÜBİTAK YARIŞMASINA KATILAN OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ VE ÖĞRETMENİMİZE ÖDÜL TAKDİM EDİLDİ.

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışması’na katılan Arapgir Kerem Aydınlar Fen Lisesi 11. Sınıf Öğrencimiz Zehra KARABAY, Kimya Öğretmenimiz Bülent YILDIZ ile beraberinde Okul Müdürümüz İlkay KOTAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık ÖZDEMİR, İlçe Kaymakamımız Sayın Fikri BADİOĞLU’nu makamında ziyaret ettiler.

"Atık Poliamidin Modifikasyonu ve Sudaki Mikroplastiğin Uzaklaştırılmasında Kullanılabilirliğinin Araştırılması" projesiyle kimya alanında Türkiye dördüncüsü olan öğrencimiz Zehra KARABAY ve Öğrenci Danışmanı Kimya Öğretmenimiz Bülent YILDIZ, ilçe Kaymakamımız Sayın Fikri BADİOĞLU tarafından ödüllendirildi.

Ödül olarak okul  öğrencimize elektronik kitap okuyucu, öğretmenimize başarı belgesi takdim eden Kaymakamımız Sayın Fikri BADİOĞLU, ilçemiz Arapgir’i her türlü alanda ön plana çıkaracak projelerin desteklenerek teşvik edileceğini, bu sayede de ülkemizin kalkınması ve gelişmesinde önemli adımlar atılacağını söyleyerek ilçemizdeki tüm öğrenci ve öğretmenlerden yeni projeler beklediğini belirtti.

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 11:32 - Görüntülenme: 49