MALATYA / ARAPGİR - Kerem Aydınlar Fen Lisesi

OKULUM TEMİZ BELGESİ ALDIK

Millî Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" çerçevesinde "Okulum Temiz" belgesini aldık.

Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu'nda yer alan kriterlerini yerine getirerek sağlıklı ve hijyenik bir okul ortamı oluşturmak için üst düzey önlemler alan okulumuz, yapılan denetimler sonucunda "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazandı.

19-03-202419-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 07:05 - Görüntülenme: 53