MALATYA / ARAPGİR - Kerem Aydınlar Fen Lisesi

Çevre Koruma Kulübünden anlamlı etkinlik

06-03-202406-03-2024Okulumuz Kerem Aydınlar Fen Lisesinde aktif olarak çalışan “Çevreyi Koruma Kulübü” öğrencileri tarafından 04.03.2024 tarihinde Samime Aydınlar Kültür Merkezinde çevre temalı” WALL-E” i filmi izletildi. Film gösterisine 9. 10. 11. Ve 12. Sınıf öğrencileri katıldı. Izletilen film de öğrencilere çevre bilincinin aşılanması hedeflenmştir. Film konusu ise; Harap edilmiş, kirli ve kuru bi dünyada başlar. Yüzyıllar önce bütün insanlar, çevrenin kesintisiz kötü kullanımı yüzünden yaşanamaz hale gelen dünyayı BNL(Buy n Large ) isimli bir mega şirketin inşa ettiği uzay gemileri ile terk etmiştir. Wall-e ise dünyayı temizlemek için üretilmiş bir robottur. Böylelikle wall-e nin merak uyandıran hikayesi başlamaktatdır.

Film öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi.

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 16:25 - Görüntülenme: 58